Vattenbyte och kvällslek?

Publicerat: 2012-11-23 | 18:17:16 i

Haha ja, lillfisen har fullt upp att leka o fixa med sina leksaker och pappa byter vatten för fullt hos fiskarna.. Och jag.. Ja.. Jag provsitter soffan för att se så att den kommer hålla för allt fredags mys med familjen senare.. Alltså utför jag ett extremt viktigt arbete, för vem vill att familjen kommer till skada liksom? ;)


Reklamläsning på hög nivå

Publicerat: 2012-11-20 | 13:17:51 i

Idag har jag o lillefis fullt upp tills pappsen kommer hem från jobbet! :) just nu håller vi på att tvätta och läsa reklam för fulla muggar! Har dock en känsla av att jag måste byta blöja på min son nu,det luktar inte så gott nära honom! ;)


Våfflor och Herbie! :)

Publicerat: 2012-11-17 | 18:22:21 i

Nyss hemkomna från min syster som bjöd på våfflor idag, och nu ligger lillfisen och pappsen i soffan o gosar och kollar på Herbie! :)

Snart läggdags för skrutten, och då blir det att slänga sig på soffan o försöka roffsa åt sig en fotmassage eller si sådär ;) haha. Ha en underbar Lördag!


Kreativ fredag!

Publicerat: 2012-11-16 | 19:32:12 i

Vaknade vid halv 9, då lillfisen stod o pratade för fullt med sig själv. Haha. Tänkte att det var dags att gå upp, så vi åt frukost, och sedan gjorde vi oss iordning för att traska ner till stan för att träffa min syster! (Powewalkade hela vägen fram och tillbaka, så bonus till mig, och minus för alla 711 sammandragningar under den vägen) haha! ;) kom hem vid 2 tiden ifrån stan och sedan kom Eric hem tidigt idag, ungefär runt halv fyra, och då åkte vi för att provköra en ny bil som vi funderar att införskaffa oss! ;)

Och nu har jag precis tänt ljus i hela vardagsrummet och väntar på att Eric ska komma hem med pizza! :) en riktig slapp fredag är vad det är idag :)

Här kommer en mörk bild upp på en liten del av min kreativa sida idag ;)


13 november

Publicerat: 2012-11-14 | 15:48:00 i

Idag välkomnar jag vecka 31! Tänk att om 9 veckor, så är våran andra lille prins här! Så nu antar jag att det börjar bli okej att packa BB väskan och liknande, och sätta upp spjälsängen (vilket jag redan gjort då..)  haha, kunde inte hålla mig.. När vi gjorde iordning sovrummet så var det ju självklart att vi var tvungna o se om det fanns plats för 2 spjälsängar! men såhär blev det i alla fall med våran nya säng och inredning! :) bilder på spjälsängen kommer senare! ;)

 

 


Äntligen fredag!

Publicerat: 2012-11-09 | 13:15:24 i

Glassmys är det här just nu, lillfisen äter chokladglass och jag läser lite skräp på internet! :) ska bli så himla gott när min finaste Eric kommer hem så vi kan börja inta helgen med massa mys! Sen ska jag o lillen klura lite på vad Eric ska få av Wille i farsdagpresent! :) några förslag? :)


Lek med lillfisen :)

Publicerat: 2012-11-04 | 18:33:00 i

Sitter framför tv:n med lillfisen och leker med hans leksaker i väntan på att tvätten ska bli klar! :)


Äntligen ett stress-break!

Publicerat: 2012-11-03 | 22:13:32 i

Känns som vi höll på i evigheter med sovrummet, flänga fram och tillbaka till varje affär som hade minsta pryl med inredning till sovrum, ja nu e det klart! Och inte bara det, utan klumpen i magen har släppt angående hur det skulle gå med 30 personer i en tvåa, det funkade hel fint! Och William verkade vara nöjd med sitt kalas, han somnade direkt efter att sista gästerna sagt hejdå! :) och nu e allt gjort så nu kan vi pusta ut o leva oss tillbaka till verkligheten igen! :)


Födelsedags fixande

Publicerat: 2012-11-01 | 09:20:04 i

Imorgon blir min lille William 1 år! :) så idag blir det ännu mer kalas fixande, igår stor städade jag hela lägenheten ivändigt, så nu blir det till att fixa resten! Bilder kommer upp senare! :)


RSS 2.0