Reflexer i mörkret och dop!

Publicerat: 2016-12-12 | 07:31:45 i Allmänt

Godmorgon! 


Sitter på bussen med alla mina pojkar, mina äldsta pojkar ska till dagis en stund, och jag och Söllen ska nog hem till mormor, vi får se. 

Förra veckan köpte jag fler reflexer till barnen på Ullared, då vi var tvungna att hoppa ner i diket för att bilen inte såg oss, då satt det 4 reflexer på vagnen, Maximilian hade reflexväst och vi bar ficklampa, men det räckte inte. 

Jag köpte en väst till mig med, köpte blinkande röda lampor till vagnen och köpte två reflexer till, som jag satt på vagnen. 
Inte kan man väl få nog av reflexer, det får bli en till laddning när jag åker dit nästa gång! 😄 


Döpte Söllen i förrgår. Helt slut efter alla förberedelser. Skönt att det är gjort, men samtidigt jättemysigt att träffa båda familjerna samtidigt. 😊❤️ 


Bild först på bägge sidorna, sedan en bild på gudföräldrarna ❤️ världens bästa! 


Förberedelser inför dop

Publicerat: 2016-12-09 | 07:31:50 i Små kottarna

Jag och min lille liten är på väg till stan för att träffa min mamma och syster, och sen handla och förbereda inför dopet imorgon. Tiden går så fort, är inte alls redo, haha. Men och andra sidan, blir man någonsin redo för dop? Skönt när det är över i alla fall.


Morgonpigga kottar och träning.

Publicerat: 2016-12-05 | 13:07:48 i Små kottarna

Vaknade tidigt av att pojkarna visk-bråkade inne på sitt rum, tog med dem upp och föreslog legobygge! 👌
Och lillebrorsan blir helt hysteriskt glad när han får sitta jämte och kolla vad dem hittar på. Finns det nått mysigare?
Mina fina små kottar ❤️

Oså var det ju det där med träningen för Söllen.. Varje gång vi vart på BVC så säger hon att han ska ligga på mage för att träna upp rygg och nacke, ca 10 min per dag... Men han är inte lika road, han är mer bekväm, lägger sig på sidan och smaskar på sina goda fingrar. Hur gör man då? 😅


3 års kalas!

Publicerat: 2016-12-04 | 18:00:33 i Vardag

Jag och alla pojkarna åkte in till min mamma med bussen vid 11 tiden.
Fullt röj hemma hos mormor och sen vidare på 3 års kalas hem till Kusinen! 🎈🎉😃
Där fick alla barnen pannkakor med glass, grädde och sylt och pepparkakor!
Det är så roligt att se alla kusinerna samlade och ha så kul tillsammans! 😍

Nu är vi på väg hem, trötta och väldigt mätta...


Rensa leksaker i pojkarnas rum!

Publicerat: 2016-12-03 | 15:01:25 i Allmänt

Idag har vart en väldigt lugn dag, de äldsta kottarna åkte till farmor och farfar vid 12 tiden, och då började jag sortera o rensa i deras rum, älskar att ha var sak på sin plats. Rensade ut trasiga leksaker, tog bort sånt som de inte leker med och som dom växt ifrån! Det tog ett par timmar, och nu väntar jag bara på att lådan till alla mat leksaker ska torka (fick limma ihop den, antar att den vart med om ganska busiga lekar) 😄


RSS 2.0