App-strul

Publicerat: 2012-09-29 | 18:47:27 i

Japp, så är det! App-strulet är min ärliga Ursäkt till att det inte blivit något bloggande! Och blogg.se ville inte samarbeta via android telefoner, så ja.. Det ligger en hel del bilder på mobilen som väntar på att bli uppladdade men jag antar att det får bli en "bildbomb" när jag väl får skiten att funka!

I alla fall, mina föräldrar kommer när som helst för att äta middag med oss ikväll! :)

Random bild som inte alls hör till! :)


Hej vecka 24! :)

Publicerat: 2012-09-26 | 19:57:53 i

Har haft en fullspäckad dag så jag har inte haft tid till att skriva, och nu sitter jag o äter yoghurt med havrekuddar och blåbär och läser "starta företag", verkar väldigt intressant faktiskt.

Skulle vilja göra någonting som betyder någonting för andra också och inte bara mig själv, men men.. Vi får väl se om det blir någonting med det, jag hoppas på det i alla fall! :)

Och ja, idag så är vi i vecka 24 !! Jaapp, 16 veckor kvar.. Haha känns ju dock sådär.. Men tur är väl det så man hinner köpa klart allt tills sjöapan kommer! ;)


Mer bilder!

Publicerat: 2012-09-25 | 19:48:27 i

Tänkte att jag slänger upp en bild på vad vi köpte till lillfisen idag! ;) hoppas inte att ni tycker det är tråkigt med bilder! :)


Tisdags mys med familjen!

Publicerat: 2012-09-25 | 16:21:38 i

Eric var ledig idag, så vi bestämde oss för att ta vara på denna dagen och gå ner på stan o ha en mysig dag! :) när vi hittat vad vi skulle i stan plus lite till så åkte vi o handlade mat! :)

Så nu återstår det att packa upp allt ur påsarna! :)

Bild på hur kaos det är på vårt köksbordet just nu och en bild på när lillfisen i Eric myste ner sig i soffan imorse!


Bilder från denna dagen!

Publicerat: 2012-09-24 | 19:37:29 i Allmänt
Här kommer lite bilder från dagen! :)
Tänkte att det kunde vara lite roligare att få en beskrivning av bilder istället för en lååång text! :)


Ny duschad lillfis leker titt ut! :)
 
 
 
 
Och massa gos och bus i mammas o pappas säng!   (haha lillfisen kör ank-minen)
 
Min fina lille bus kille, mamma älskar dig så otroligt mycket! <3

Tvättdag! :)

Publicerat: 2012-09-24 | 15:51:19 i

Lillfisen väckte mig vid kvart över åtta, och sen satt han i sängen till lite i nio, och då gick vi upp!

Så idag tog vi en promenad hem till min mamma, så skönt att komma ut i röra på sig! :) sen va vi där i tre timmar ungefär och sen gick vi hem!

Och nu är det tvättdags! :) första maskinerna är inne nu, sen är det en till bara, så det är inte jättemycket tvätt, tack o lov! :)

Haha här kommer en bild på när jag skulle byta blöja på lillfisen, så fastnade handduken i blöjan! :D


Dagens humor bild

Publicerat: 2012-09-23 | 19:58:02 i


:)

Publicerat: 2012-09-23 | 19:25:23 i Allmänt
Här kommer lite bilder från dagens äventyr till göteborg! :)


Pingvinerna!
 

Sälarna!
 

Min svärmor och lillfisen!

Mina fina pojkar! <3
 
Lillfisen kollar på gätterna med Farmor! :)
 
Skönheten själv såklart!
 

hjortar! :)

(Mer bilder kommer när jag laddat in dem på mobilen, tänkte göra det senare!)

Söndags äventyr! :)

Publicerat: 2012-09-23 | 11:57:20 i

Eftersom söndagar i vanliga fall är hyfsat tråkiga så ska vi pallra oss till Göteborg för att gå på något zoo där! :) så nu väntar vi bara på att Erics mamma ska komma hit, sen åker vi! :)

Bilder kommer garanterat senare :)

Så länge bjuder jag på en bild på min otroligt fina och underbara son! <3


Standard kvällshumorn!

Publicerat: 2012-09-22 | 23:06:48 i

Källa: existenz.se


Utdraget inlägg.

Publicerat: 2012-09-22 | 21:27:56 i

Tänkte skrivit tidigare idag när vi kom hem från rundvandringen på sjukhuset, men det blev inte så, jag ställde mig istället för att diska, göra omelett och värma majs :) gott var det! Sen efter det så va lillfisen trött, och då passade jag och Eric på att sova vi med! :) vaknade 20 över 5 på eftermiddagen och hade lite panik, för att svärmor skulle komma i hämta oss och bjuda oss på middag, och prick halv 6 stod hon utanför! Punktligt ska de va! ;)

I alla fall så har vi precis kommit hem!

Och för att hoppa mellan ämnena här så hade dom fått otroligt fint på varbergs BB och förlossning, kan knappt vänta tills jag får komma dit och provsitta alla Goa soffor och amningsstolar! Så jäkla fräscht det va!

På bild är det lite små plock vi fick med oss hem från sjukhuset och nästa bild är på lillfisen som läser om bäckenbottensmuskelaturen! Japp, det börjas i tid.. Även fast han nog inte kommer ha någon nytta av det i framtiden.. Haha! :D)


Lördag morgon! :)

Publicerat: 2012-09-22 | 08:58:35 i Allmänt
Just nu sitter jag med lillfisen i köket o laddar upp en massa bilder på datorn, men jag hade tänkt att börja göra i ordning lite frukost till mig, lillfisen och Eric :) Idag ska vi o kolla på den nya förlossningsavdelningen som dem tydligen renoverat så fint, så det ska bli kul o se! :)
 
men ja.. här kommer i alla fall en bildbomb på lillfisen och en i slutet på sjöapan (tanken va att han inte skulle känna sig utanför, självklart! men ville inte vresa upp magen i profil på bloggen kanske, haha!)
 
Tuggar på sin nya leksak!

Duschar med pappsen!
 
Har precis lekt med dammsugaren, nöjd och glad! :)
 
Pappa klistrar använda hårvårdsrulls-lappar i lillfisens hår, och payback here I come!
 
Lillfisen duschar själv för första gången!
 


Lillfisen och hans mormor! :)

Och slutligen, sjöapan på bild + en trött mamma!

Myskväll framför tv:n!

Publicerat: 2012-09-21 | 20:47:20 i

Har precis kommit hem nu, blev att ta av sig den tajta outfiten, och på med den största tröjan jag kunde hitta, det är riktig helg det! Skönt och bekvämt ska det vara :)

Har inte hunnit Fixa in bilderna till ipaden ännu, men det kommer nog upp en del bilder imorgon skulle jag tro! :)

Nu ska jag lägga mig bekvämt i soffan i mysa ner mig med pojkvän och ett varmt täcke för att kolla på en Johan Falk film! Plus världens största godispåse som Eric köpte också!
Nom nom nom! :D)


Äntligen fredag!

Publicerat: 2012-09-21 | 14:11:25 i

Vaknade vid nio tiden, gick upp med lillfisen, och kände att jag va tvungen att hitta på något.. Det är så tråkigt att bara sitta hemma hela dagen, ensam dessutom. Så jag bestämde mig för att gå ner till stan för att träffa min syster, trots att det spö regnade ute! Fast det va en skön promenad ändå, konstigt nog! ;)

När Eric kommer hem ska vi göra oss iordning och åka ner till stan i köpa lite kläder till både lillfisen och sjöapan :) mysigt!

Och efter det så ska vi hem till mina föräldrar i äta middag! :) så det känns som en bra början på denna helgen! ;)

(mina fina killar på bild!)


Trött som aldrig förr!

Publicerat: 2012-09-20 | 15:24:26 i

Nu har mamma precis åkt, det va kul med lite sällskap en sån här tråkig dag. Solen skiner dock ute, men mår Inge vidare för att gå ut just nu, är helt slutkörd och lillfisen vill inte sova.. Finns det något mammahem möjligtvis? Där man kan få vila sig o känna: nu jäklar är jag redo igen för allt bus i skoj!

Men ja,. Drömma går ju, nu för tiden när han inte får som han vill låter han som ett ganska taskigt gångjärn på en gammal dörr.. Eller möjligtvis som när man bromsar för hårt med bilen och däcken skriker sådär illa.. :)

- you got to love to be a mom! ;)


RSS 2.0