Mys dag hos mormor

Publicerat: 2016-11-30 | 14:41:20 i Små kottarna

Jag, Maximilian och Oliwer åkte in till mormor i morse.
Så här är vi nu, precis hemkomna från mormors jobb. Där blev vi bjudna på belgiska vofflor, så gott!

Sen kom moster Annelie, morbror Hampus och kusin Alwin hem till mormor också! Kalas kul tyckte barnen 😄


Hemmadagar, pyssel och feber!

Publicerat: 2016-11-30 | 00:04:09 i Allmänt

Äldstingen är febrig, ganska medtagen och myser mest ner sig i soffan för att bara vila, lille vännen ❤️

Hemmadagar, tycker jag är så himla mysiga. När man kan gå runt i pyjamas hela dagarna och bara göra vad man känner för, vara med sina barn och bara verkligen ta tillvara på tiden! ❤️ mina underbara pojkar!

Vi har äntligen börjat göra julklappar till våra stora familjer, det är alltid lika kul, att få testa sig fram, känna, måla, klistra och klippa! Underbart.


Julpyssel med små fötter och händer

Publicerat: 2016-11-24 | 21:20:04 i Pyssel

Jag och Oliwer var uttråkade och passade på o testa lite julpyssel som jag hade tänkt att göra imorgon med pojkarna, bland annat lite hand tryckning!


Just nu, barn till dagis 🚌

Publicerat: 2016-11-22 | 07:26:09 i Vardag

Skötväska, dagisväskor och nödväska (som har allt det där akuta med sig, plus lite till, allt från ficklampor till extrakläder, till bäcker och snacks att ha på bussen)
As smidigt! 👍😄

Packning, Söllen och min kaffe ❤️


Sytt pyjamas till Oliwer

Publicerat: 2016-11-19 | 20:25:59 i Pyssel

Köpte hem Ottobre för att försöka mig på att sy lite kläder till Oliwer.
Helt okej för att vara första plagget känner jag. Sen att maskinen bråkade med mig och det kom en hel del svordomar, men det va det värt, för det va kul! 😊


Pyjamas dag

Publicerat: 2016-11-18 | 17:22:21 i Allmänt

Idag har det vart en sån där dag när familjen går runt i mjuka kläder, alla pojkarna har pyjamaser på sig och vi bara myser!

Man måste få ha sånna här dagar också, ibland! 🌧🏡

Det är så ruskigt svårt att fånga William på bild, då han gärna vrider ansiktet för att kunna se något alls. Någon annan som har barn med retinoschisis eller som vet någon som har det?


En helt vanlig Tisdag

Publicerat: 2016-11-15 | 21:54:06 i Allmänt

Morgonen började med att ta kottarna på bussen till dagis, det spöregnade ute... Jag var lagom genom blöt.. Pojkarna hade ju regnkläder och Söllen låg skyddad i vagnen.. 😄 men dem kom till dagis iallafall, sen åkte jag och Söllen hem till min mamma, för att fördriva tiden lite, tills vi skulle hämta pojkarna på dagis igen.

Beställde en ny overall från ellos, så mjuk o go! 😍😍

Sen tog vi bussen hemåt!

När vi väl kommit hem, skulle vi döpa alla barnens gosedjur... Haha dom kom på de mest fantastiska namn, med både för- och efternamn 😄

Kotte Marsdjur och Kung Morris Lejon.

Listan forsatte med:
Voffe
Gnage svanslös (den grå Ikea råttan, som mystiskt tappat sin svans, 3 åringen nekar till att vara skyldig.. Dock hittade vi den blöta råttavansen i 3 åringens säng, som han tuggat på. Meeeen... Han nekar fortfarande, trots bevis)


Kvällsbok och mys innan läggdags!

Publicerat: 2016-11-14 | 18:16:23 i Små kottarna

Ikväll var jag i behov av mys, en sån grå och trist dag, jättedåligt väder!
Så jag samlade mina små kottar i vårt sovrum, la ut ett täcke o lite leksaker på, och hämtade en bok. Idag blev det Super Charlie, skriven av Camilla Läckberg.
Dock hade dom två äldsta lite svårt att sitta stilla o lyssna, så tillslut blev det bara bus o gos! ❤️


Mjölkstockning och massa energi

Publicerat: 2016-11-14 | 15:10:15 i Vardag

Fick mjölkstockning i går kväll, ont i hela kroppen, musklerna och 39 graders feber... Fy va ont det gjorde! Men lillen åt redigt under natten, så efter en alvedon så blev det mycket bättre, febern gick ner allt eftersom och jag mådde bättre o bättre.

När jag vaknade sista gången vid halv 11, gick jag o Söllen upp. Och efter första koppen kaffe, så fick jag hur mycket energi som helst.
Gick o plockade iordning i huset, började tvätta. Om man inte tvättat varje dag så samlar det på sig rätt mycket med 3 barn, jag tycker inte alls om när det blir stökigt och när man skjuter på tvättandet.
Men dock så tycker jag det är hur mysigt som helst o tvätta, vika och leverera kläder o handdukar in till vardera rum! 😊

Efter tvätten va det att gå upp på vinden o börja sortera vad som ska sparas, slängas och säljas. Blev inte ens halvklar på 1,5 timma ungefär 😅

Ååh, vi åt tapas och kollade på Sons igår efter barnen somnat. Så mysigt! 🍢


Farsdag

Publicerat: 2016-11-13 | 15:14:11 i Allmänt

Just nu är vi påväg från middag hos gammelfarfar och gammelfarmor, och påväg till morfar och mormor för att fira honom lite grann.
Mysigt när man träffar alla familjer så här över små högtider eller speciella dagar. Annars så träffar man ju inte alla på en gång vanligtvis. Mysigt! ❤️

I bilen mot mormor o morfar 🚙


Maximilian ❤️

Publicerat: 2016-11-12 | 13:08:20 i Små kottarna

Haha min lille gosebulle, han har verkligen kommit in i en lagom rolig trotsperiod, då man tar verkligen tillvara på dom lustiga och mysiga stunderna.
Här kommer ett antal bilder på hans spännande miner varje gång vi ska ta kort 😄


Augusti, September och Oktober

Publicerat: 2016-11-11 | 20:37:36 i Små kottarna

Oliwer William Anton ❤️ helt nyfödd!

September. Precis en månad gammal! ❤️

Oktober, 2 månader gammal ❤️

Början på November, 2 och en halv månad ❤️

Det gäller verkligen att bevara de här fina små stunderna man får, för rätt som det är så har tiden gått alldeles för fort igen. ❤️


Fredag, filmmys och hjälpredor

Publicerat: 2016-11-11 | 10:06:51 i Vardag

Äntligen fredag! Veckorna går så himla fort nu för tiden. Helt galet.
Idag är jag o alla mina pojkar hemma. Just nu sitter vi o kollar på Pettson o Findus - glömligheter.. Har hört att den finns i syntolkning, hur går sånt till på film?
Räcker det att man köper filmen oså kan man ha syntolkning på eller måste man köpa till någonting?

Idag har vi många saker på listan som behöver bli avklarade. De stora pojkarna ville så gärna hjälpa mig idag, självklart säger jag.. Tar gärna emot hjälp 😀 Så vi har fullt upp hela dagen, så får vi se vad vi bestämmer oss för att göra när vi är klara, någon typ av belöning behövs ju 😄


Testa bärsele och pyssel

Publicerat: 2016-11-10 | 12:03:49 i Pyssel

Min bror kom förbi igår eftermiddag med en bärsele som han hade haft till sin son, testade den på Söllen (Oliwer), trodde inte alls han skulle tycka om den, då vi testat andra lite billigare märken tidigare, men han satt så bra i den, och tillslut somnade han. Lille räkan 😊

Oftast när det blir mycket tjafs o så när pojkarna är hemma från dagis, är det skönt att kunna avbryta dem o göra något roligt tillsammans. Så då gjorde vi as coola kaststjärnor på Willes begäran.. Dock så är inte det av mammans bästa specialitet, men vad jag kunde bedömma så var dem helt klart godkända 😄

Den här åldern är för underbar!
Allt ska vara så häftigt o coolt, gärna lite läskigt också. Dem har fått allt med vapen och kaststjärnor från Ninjago, men skulle inte få för mig att köpa hem leksaksvapen o låta dem "kriga" mot varandra med det.. Men det är väl en smaksak, hur man nu väljer att göra.


Härlig tisdag

Publicerat: 2016-11-08 | 16:26:31 i Små kottarna

Finns det nått bättre än när barnen kommer hem från dagis, vi sätter oss i soffan alla 4, o kollar på Arthurs jul. Så himla mysigt. Bara gosa tillsammans!

Finaste små kottarna! ❤️


RSS 2.0